Tilbake
Hålogaland teater
Lars Åke Andersen
Lars Åke Andersen
Lars Åke Andersen
Lars Åke Andersen

Gutten som ble et insekt (Hålogaland teater)

Gregor er åtte år og bor sammen mor, far og tenåringssøsteren Grete. Han er flink på skolen og fullt opptatt med sport, fotball, speideren og musikk. Alle forventer at han skal være flink, men en dag er det nok. Plutselig en morgen når han våkner opp, er han blitt forvandlet til et insekt!

Han synes egentlig det er litt kult å være insekt, selv om alt blir annerledes. Gregor føler seg veldig forskjellig fra de andre, og til og med mamma og pappa fjerner seg gradvis fra ham.

Det er Franz Kafka som i 1915 skrev fortellingen «Forvandlingen», som vår forestilling er basert på. Fortellingen handler mye om å føle seg annerledes, men den handler også om forventningspress. Mange barn og unge kjenner på dette i dag. De føler kravet om å være god på skolen, flink i sport, være morsom og kul. Sånn har Gregor det også, og han føler seg veldig sliten. Men etter at Gregor blir et insekt, endres alt.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Hålogaland teater
  • Produsent: Hålogaland teater

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer

Fantastisk forestilling her i Harstad. Topp prestasjon av alle skuespillere Mvh Roar Holtborg Publisert av: anonym (klasse - Harstad skole) – 20.3.2019 16:03