Tilbake
Illustrasjon Katja Ravdna Broch Pedersen

Ujus Unni - det sjenerte multebæret

BESTILLINGSTILBUD 

Ved fådelte skoler kan hele 1-4 delta.

Ujus Unni er et bittelite multebær som bor midt ute på en stor, magisk myr. Ujus Unni er veldig glad for at hun er «enøye». Da blir hun sikkert ikke plukka og spist, for Ujus Unni vil ikke bli stor. Men det skjer likevel, mens hun sover. En morgen våkner hun med hodet fullt av saft. Når menneskene kommer ut på myra for å plukke multer, gjømmer Ujus Unni seg blant
blokkebæra, og ingen finner henne. Men er det å bli spist, det verste som kan skje et multebær? Eller finnes det verre ting?

​​​​​​​Eventyret om Ujus Unni - det sjenerte multebæret blir fortalt med sang og musikk lagd av forfatter Siri Broch Johansen, og med fantastiske illustrasjoner lagd av Katja Ravdna Broch Pedersen. Valgfri språkform nordsamisk/norsk.
Produksjonen passer best for de aller minste. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Siri Broch Johansen er samisk forfatter, sanger og dramatiker. Hun har skrevet flere prisbelønte barne- og ungdomsromaner, mange scenetekster og også sakprosa. Nå har hun lagd en forestilling for de yngste skolebarna. Hun både synger og forteller om Ujus Unni - det sjenerte multebæret.

Publikumskommentarer

Klassen sier: Dette var veldig morsomt å få være med på. Ujus Unni var så sjenert, men når hun skulle bli spist, ville hun bli spist av en som var like sjenert som henne. Fine sanger og dama som fortalte var kjempeflink til å gjøre det spennende for oss.Publisert av: anonym (klasse - Grov skole) – 27.2.2019 13:48