Tilbake
Foto-Sverre-Simonsen
Foto-Sverre-Simonsen

Inge Bremnes

Fast- og bestillingstilbud:

 Inge Bremnes lager populærmusikk på nordnorsk. Den senere tiden har sangene hans blitt rene radiofavoritter og spilles daglig i bl.a. NRK. Han er også kjent for å levere fengende konserter med sitt godt innspilte band. Lydlandskapet han skaper er kanskje litt atmosfærisk, og veksler hele tiden mellom det kraftfulle og det mere stillferdige. Tekstene står sentralt og kan være både underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte.

På en typisk Inge Bremnes-konsert får du sterke musikalske opplevelser, tekster om liv og død og mye annet, spennende låtarrangementer, samt en god klype nordnorsk humor imellom låtene.

Læreplanmål

Læreplanens overordnede del:

Kjerneelementer hentet fra læreplaner i norsk og musikk

  • Tekst i kontekst
  • Skriftlig tekstskaping
  • Oppleve musikk
  • Kulturforståelse

Psssst. Her kommer et lite tips:
​​​​​​​Vi anbefaler at dere sjekker ut ressursbasen til Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen. Her kan dere finne alt fra undervisningsopplegg til forskningsartikler knyttet til blant annet musikkog kunst og håndverksfaget, for hele opplæringsløpet. Best av alt, det er gratis!www.kunstkultursenteret.no  

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Inge Bremnes med Andreas Voie Juliebø, Øystein Čalbmigeađgi Myrvoll og Andreas Molde
  • Produsent: Inge Bremnes / Edvard Michailoff Pettersen

Om kunstner / utøver / gruppe

Inge Bremnes har gått to år på LIPA (Paul Mccartney-skolen i Liverpool) og har en bachelor i utøvende populærmusikk fra Westerdahls OSLO ACT . Han har levd som fulltids artist og låtskriver siden 2016 og fikk Statens arbeidsstipend for yngre/nyetablerte kunstnere i 2017.

Eirik Hansen har bachelor i utøvende populærmusikk fra LIPA (Paul Mccartney-skolen i Liverpool). Han er en selvstendig næringsdrivende musiker som i dag spiller fast med blant annet Inge Bremnes, Kajander, Nora Konstanse og Anna Kajander.

Øystein Myrvoll har bachelor i utøvende musikk med ped. fra konservatoriet Tromsø, samt bachelor i utøvende populærmusikk fra LIPA. Han spiller fast med Inge Bremnes, SlinCraze og Honningsvågrevyen. Øystein har også mye pedagogisk erfaring fra jobb som lærer i kulturskolen og musiker med Dissimilis i Oslo.

Andreas Molde

Publikumskommentarer