Tilbake
Marit Ellisiv Landsend
Marit Ellisiv Landsend
Marit Ellisiv Landsend

Naar klokkune gjeve dur!

Bestillingstilbud

Keramikk i kirkerommet!

Denne workshopen går nye veier for å gi elevene inspirasjon – direkte fra sitt eget lokalmiljø. I denne workshopen skal vi ta i bruk kirkerommene. Kirkerommene er som en skattkiste av kunst, arkitektur, kunsthistorie, lokalhistorie og verdenshistorie!

I samarbeid med presten, vil keramikeren Marit Ellisiv Landsend først ta elevene med på en kunsthistorisk omvisning. Utfra dette sanker elevene inspirasjon til dagens workshop.

Gulvet dekkes til med papir, og med bord og stoler rigger elevene seg midt i kirken.  Til musikk skal elevene få utfolde seg med flere typer leire, leirfarger og verktøy. Leirskulpturene skal siden brennes og glaseres, og vi tipper dette blir årets fineste utstilling på skolene!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Produsent: Marit ellisiv Landsend

Om kunstner / utøver / gruppe

Marit Ellisiv Landsend Billedkunstner og visuell kunstner, arbeider med keramiske uttrykk. Er utdannet ved SHKS Oslo 1979-84, og ved Kunstakademiet i Lisboa, Portugal. Født og oppvokst i Valdres. Har bodd 30 år i Tromsø,hvor hun har sitt atelier på Kysten, Troms Fylkeskultursenter. Foruten egen kunstnerisk virksomhet med utstillinger i inn-og utland, har hun initiert og gjennomført en rekke prosjekt for DKS og DKSS i Tromsø. Hun startet Tromsø kommunes visuelle avdelling av Kulturskolen. For tiden er hun leder og lærer ved keramikkavdelingen.

Publikumskommentarer